Erkek Basketbol Takımımız Süper Lig’de 2. oldu.

Üniversiteli gençleri spor, müzik ve eğlenceyle buluşturan gençlik festivali Koç Spor   Fest 2019 Bahar Oyunları 18 Nisan - 14 Mayıs tarihleri arasında Samsun’da  gerçekleştirildi.

Antrenörlüğünü Yağızer Uluğ’un yaptığı Erkek Basketbol takımımız ,  maçları çekişmeli geçen, Koç Spor Fest süper ligde üniversitemizi başarı ile temsil etti. Grubundaki  Bahçeşehir Üniversitesi, Gazi Üniversitesi ve Giresun Üniversitesi ile mücadele eden Nişantaşı Üniversitesi Basketbol  Takımı gruptan 3 galibiyetle lider olarak çıktı. Erkek Basketbol Takımı Türkiye Koç Spor Fest Üniversiteler Erkekler Büyük Final Basketbol Süper Lig Şampiyonası finalinde Arel Üniversitesi ile oynadığı  maçta  90 – 78 mağlup olarak ikincilik kupasının sahibi oldu.

Yayın Tarihi: 02.06.2019 - 07:17:39