ENGELSİZ ERASMUS +

Nişantaşı Üniversitesi Engelsiz Yaşam birimi olarak Erasmus+ programı çerçevesinde Litvanya’nın başkenti olan Vilnius’ta bulunan Kazimieras Üniversitesi’ni ziyaret ettik. Okulumuzun Engelsizlik konusunda yaptığı çalışmalar ve etkinlikler hakkında bilgi verdik. Genel olarak Neotech kampüsümüz tanıtıldı. Misafir olduğumuz Kazimieras Üniversitesi ile yaptığı çalışmalar, etkinlikler hakkında genel bilgi alış verişi yapılarak Engelsizlik konusunda öneriler paylaşıldı. Daha sonrasında Litvanya’da bulunan Türkiye Cumhuriyeti Başkonsolosluğu ziyaret edildi. Bu ziyarette ülke hakkında genel bilgi sahibi olunuldu ve üniversitemiz hakkında bilgiler verildi. Nişantaşı Üniversitesi olarak ilkleri gerçekleştirdiğimiz projede; programa katılan Engelsiz Yaşam Birimi Koordinatörü Burak Can Avcı bu projeye katılan ilk özel gereksinimli çalışan olma özelliği taşıyor. Bu Erasmus+ programında Engelsiz bir şekilde okulumuzu temsil eden Burak Can Avcı ve Öğrenci Kulüpleri Sorumlusu Uğur Bilmeni tebrik eder, başta misafir olduğumuz Kazimieras Üniversitesi olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti başkonsolosluğuna bu güzel karşılamalarından dolayı teşekkür ederiz.

Yayın Tarihi: 03.07.2019 - 12:47:22