1907 Fenerbahçe Engelli Yıldızlar Spor Kulübü oyuncuları Nişantaşı Üniversitesi  Maslak 1453 Neotech Kampüsü’nde ağırlandı

1907 Fenerbahçe Engelli Yıldızlar Spor Kulübü oyuncuları Nişantaşı Üniversitesi  Maslak Kampüsü spor salonunda  gösteri maçı yaptı.

Engelsiz Yaşam Öğrenci Kulübü’nün organize ettiği “Engelsiz Basketbol” gösteri maçı  28 Mart 2019, Perşembe günü Nişantaşı Üniversitesi spor salonunda gerçekleşti. Basketbol takımı Öğrenci Yaşamı Daire Başkanı Deniz Kıyak, BESYO  Md. Yrd. Sertaç Tülek ve Engelsiz Yaşam Birimi Koordinatörü Burak Can Avcı  tarafından karşılandı. Yapılan samimi sohbetin ardından gösteri maçı için basketbol takımı hazırlıklara başladı. ÜNİFEB  Nişantaşı ve UNİGFB Nişantaşı taraftarları da yalnız  bırakmadı.  Yoğun tezahürat eşliğinde oynan gösteri maçı  Nişantaşı Üniversitesi   öğrencileri tarafından  ilgiyle izlendi. Oynanan maçın ardından üniversitenin formasını giyen basketbol takımı oyuncuları taraftarlar ile birlikte hatıra fotoğrafı çekti. Etkinlik sonrasında takımla buluşan Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Esra Hatipoğlu, takım yöneticilerine plaket verildi. Takım adına başkan Murat Kemal Yüksel, Rektör Prof. Dr. Hatipoğlu’na takımın imzalı formasını hediye etti. Gün kampüs turundan sonra gerçekleştirilen öğlen yemeği ile tamamlandı.

Yayın Tarihi: 05.04.2019 - 10:28:39